Kesäkuussa vietetään WEAREKREATIV:in 1-vuotissyntymäpäivää ja sen kunniaksi

tanssitaan tietysti workshopien muodossa!

Syntymäpäivän kunniaksi Kreativilla pääsee tanssimaan Linda Ilveksen, Laura Lindstedtin sekä Tallinnassa vaikuttavan Anastassia "Nasty" Tukovan tiiviskursseilla! Luvassa on neljä päivän edestä eri Hip Hop, House ja koreografiatiiviskursseja, tervetuloa mukaan!

ANASTASSIA "NASTY" TUKOVA

Nasty on Tallinnassa vaikuttava Hip Hop ja House tanssija, joka keskittyy niin opetuksessaan kuin omassa treenissään nimenomaan freestyle tekniikoihin. Nastylla on lähes 20 vuoden kokemus tanssin parista, joista viimeiset 7 vuotta hän on opettanut tanssia ja pyrkinyt jakamaan oppejaan uuden sukupolven tanssijoille Eestissä, sekä muualla Euroopassa.

Opettamisen lisäksi Nasty osallistuu aktiivisesti battletapahtumiin. Nasty onkin menestynyt eri battletapahtumissa niin Eestissä, Suomessa kuin muuallakin Euroopassa.

Nastyn viime vierailut Kreativilla ovat keränneet paljon kehuja, joten nyt kannattaa olla nopea, jos haluaa mukaan tämän kerran workshopeille - Nastyn syksyn ja helmikuun Hip Hop freestyle- workshop myytiin nimittäin ennakkoon loppuun!

LINDA ILVES & LAURA LINDSTEDT

Lindaan ja Lauraan voit tutustua tarkemmin täältä!


NOTE! Looking for English information about the workshops? Click here!


AIKATAULU

Maanantai 6.6.

17:30-19
Hip Hop freestyle* Nasty

19:15-20:45
House perusteet
Nasty


Tiistai 7.6.

16:45-18

Hip Hop 13v.+ keskitaso
Laura

19-20:15

House perusteet
Linda

20:15-21:30
Hip Hop freestyle*
Linda

Sunnuntai 12.6.

14-15:15
Hip Hop 30v.+ keskitaso
Laura

15:30-16:45
Hip Hop koreografia 16v.+ edistyneet
Laura

Maanantai 13.6.

16:45-18
Hip Hop 15v.+ keskitaso
Laura

18-19:15
Hip Hop freestyle*
Laura

19:30-20:45
Koreografia 16v.+ edistyneet
Laura

* Nämä tiiviskurssit ovat ikärajattomia, mutta ikäsuositus on 13v.+.

Tiiviskurssit järjestetään The Studios:in tiloissa (Kappelikuja 6 D, Espoo), ja niille tulee ilmoittautua ennakkoon alla olevalla lomakkeella.

HUOM!

- Nastyn tiiviskurssien opetus tapahtuu kokonaan englanniksi, muiden tiiviskurssien opetus lähtökohtaisesti suomeksi.

- Hip Hop freestyle- tiiviskurssit ovat suunnattu keski- ja edistyneet- tason tanssinharrastajille.

HINNASTO

Nastyn tiiviskurssit

1 x 90 min = 25 €
2 x 90 min = 40 €

Lindan ja Lauran tiiviskurssit

1 x 75 min = 15 €

2 x 75 min = 29 €

3 x 75 min = 42 €

4 x 75 min = 55 €

5 x 75 min = 65 €

6 x 75 min = 75 €

Olemassa oleva 5 kerran kortti

75 min pituisille, eli Lindan tai Lauran, BDAY Workshopeille voi myös osallistua olemassa olevalla, kevätkaudelta ylijääneellä 5 kerran kortilla.
Huom! Maksuvaihtoehto ei koske Nastyn 90 min kursseja.

Kauden 2021-2022 KREATIV Crew- ja KREATIV Concept- koulutusohjelmalaiset ovat oikeutettuja 10 % alennukseen tiiviskursseistamme.


— ILMOITTAUTUMINEN —

Ilmoittautuminen tiiviskursseille on auki!

Ilmoittautumiset ovat sitovia. Tutustu tarkempiin tietoihin ilmoittautumiseen liittyen Säännöt & ehdot -dokumentissa. Muistathan myös, että toiminnassamme noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita - tutustu periaatteisiin täällä.

Tuntikuvaukset

Hip Hop
Hip Hopin laajemman tuntikuvauksen löydät täällä (kts. Tuntikuvaukset).

Hip Hop tanssin tiiviskursseillamme treenataan tekniikkaa ja freestylea mm. eri luovuutta, koordinaatiota ja liikelaatuja kehittäviä harjoitteita käyttäen. Osalla Hip Hopin tiiviskursseistamme tanssitaan lopputunnista lisäksi koreografiaa, jossa hyödynnetään lajin tekniikkaa tiiviskurssin ikä- ja tasomerkintä huomioiden. Hip Hop freestyle- tiiviskursseilla ei tanssita koreografiaa, vaan tunnilla keskitytään täysin freestyle- ja tekniikkaharjoitteisiin, tavoitteena tukea tanssijoita freestylen kehittämisessä sekä oman tyylinsä löytämisessä.

House
House tanssi on katutansseihin lukeutuva klubeilla syntynyt fuusiotanssi, jonka juuret ovat mustassa ja ruskeassa queer- kulttuurissa. Laji on syntynyt 1980- luvulla Yhdysvaltojen Chicagossa ja New York Cityssä. Tanssityylin keskiössä on Jacking- groove, johon on myöhemmin alettu lisäämään tiettyjä "foundation steps":ejä eli perusaskeleita. Tanssi on muiden katu- ja klubitanssilajien tavoin ensisijaisesti freestyle- tanssi. House perusteet- tiiviskurssilla tutustutaan rauhassa lajin historiaan ja tekniikan perusteisiin.

Koreografia 16v.+ edistyneet
Maanantain 13.6. Koreografia 16v.+ edistyneet- tiiviskurssilla tanssitaan alkulämmittelyn jälkeen koreografiaa, jonka liikemateriaalia koostuu vapaammin pitkälti koreografin luovuudesta ja luontaisesta liikekielestä mutta pohjautuu osittain mm. Hip Hop tanssin tekniikkaan.