Lokakuun päätteeksi WEAREKREATIV:illa päästään jälleen workshoppien makuun, tällä kertaa upean Anastassia "Nasty" Tukovan johdolla! Nasty on Tallinnassa vaikuttava Hip Hop ja House tanssija, joka keskittyy niin opetuksessaan kuin omassa treenissään nimenomaan freestyle tekniikoihin. Nasty onkin menestynyt eri battletapahtumissa niin Eestissä, Suomessa kuin muuallakin Euroopassa.


Nasty tulee pitämään avoimen Hip Hop freestyle- tiiviskurssin, jolle ovat tervetulleita kaikki oman freestylen kehittämisestä kiinnostuneet!

Tiiviskurssi järjestetään lauantaina 30.10. klo 16:15-17:45 The Studios:in tiloissa (Kappelikuja 6 D, Espoo). Opetus tapahtuu englanniksi. Tiiviskurssille tulee ilmoittautua ennakkoon alla olevalla lomakkeella. Tiiviskurssi on ikärajaton, mutta ikäsuositus on 13-vuotiaat ja sitä vanhemmat.

Hinta tiiviskurssille on 25 €.
TARJOUS! Sekä Nastyn Hip Hop freestyle-, että Aaronin sunnuntain 31.10. House tiiviskurssille ilmoittautuneet saavat tiiviskurssit yhteishintaan 40 €!

HUOM!
Tiiviskurssi on nyt TÄYNNÄ!
Kurssille voi halutessaan edelleen ilmoittautua jonoon,
sillä viime hetken peruutuksia voi aina tulla.


KREATIV Crew- ja KREATIV Concept- koulutusohjelmalaiset ovat oikeutettuja 10% alennukseen tiiviskursseistamme.

NOTE! Looking for English information about the workshops? Click here!


— ILMOITTAUTUMINEN —

Ilmoittautuminen tiiviskurssille on auki!

Ilmoittautumiset ovat sitovia. Tutustu tarkempiin tietoihin ilmoittautumiseen liittyen Säännöt & ehdot -dokumentissa. Muistathan myös, että toiminnassamme noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita - tutustu periaatteisiin täällä.