WEAREKREATIV:in historian toinen kausi käynnistyy elokuussa 2022!
Syksyn tanssit aloitetaan kauden 2022 kick-off workshopeilla 8.-10.8.2022, joilla tarjontaa on niin pidempään tanssia harrastaneille kuin myös eri katutanssilajien pariin ensimmäistä kertaa löytäville. Tiiviskurssien opettajina toimii Anni Lämsä, Samuli Eloranta, Minna Karttunen,
Linda Ilves sekä Laura Lindstedt.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

NOTE! Looking for English information about the workshops? Click here!

AIKATAULU

MAANANTAI 8.8.

17-18:15
House perusteet*

Linda

18:30-19:45
Hip Hop freestyle*
Laura

20-21:15

Hip Hop koreo 16v.+ edistyneet
Anni

TIISTAI 9.8.18-19:15

Hip Hop 30v.+ alkeet

Laura

19:30-20:45

Hip Hop 30v.+ keskitaso
Laura

KESKIVIIKKO 10.8.

17-18:15
Lattiatekniikka*
Minna

18:30-19:45

Hip Hop freestyle*
Samuli

19:45-21

Hip Hop koreo 16v.+ edistyneet
Samuli

*Nämä tiiviskurssit ovat ikärajattomia, mutta ikäsuositus on 13-vuotiaat ja sitä vanhemmat.

Tiiviskurssit järjestetään The Studios:in tiloissa (Kappelikuja 6 D, Espoo) ja niille tulee ilmoittautua ennakkoon alla olevalla lomakkeella. Tiiviskurssit maksetaan kurssien yhteydessä korttimaksulla.

HUOM!
Lauran ja Samulin Hip Hop freestyle- sekä Minnan lattiatekniikka- tiiviskurssit ovat suunnattu keski- ja edistyneet- tason tanssinharrastajille.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

HINNASTO

1 x 75 min

15 €

2 x 75 min 

29 €

3 x 75 min

42 €

4 x 75 min

55 €

5 x 75 min

65 €

6 x 75 min

75 €

KREATIV:in koulutusohjelmien tanssijat ovat oikeutettuja 15 % alennukseen kauden 2022 kick-off tiiviskursseista.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen tiiviskursseille on auki!

Ilmoittautumiset ovat sitovia. Tutustu tarkempiin tiiviskurssejamme koskeviin sääntöihin ja ehtoihin ilmoittautumislomakkeen yhteydessä. Muistathan myös, että toiminnassamme noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita - tutustu periaatteisiin täällä.

TUNTIKUVAUKSET

Hip Hop

Hip Hopin laajemman tuntikuvauksen löydät täällä (kts. Tuntikuvaukset).

Hip Hop tanssin tiiviskursseillamme treenataan tekniikkaa ja freestylea mm. eri luovuutta, koordinaatiota ja liikelaatuja kehittäviä harjoitteita käyttäen. Freestylea ja tekniikkaa treenatessa tavoitteena on myös tukea tanssijoita oman tyylinsä löytämisessä. Hip Hop koreo- tiiviskursseilla tanssitaan koko tunti Hip Hop tekniikkaan pohjautuvaa koreografiaa.

Hip Hop tanssin alkeet- tiiviskurssilla tutustutaan rauhassa tanssilajin perusteisiin ja historiaan eikä tiiviskurssille osallistuminen edellytä mitään aikaisempaa tanssitaustaa. Ikäraja 30v.+ on suuntaa antava.

House

House tanssi on katutansseihin lukeutuva klubeilla syntynyt fuusiotanssi, jonka juuret ovat mustassa ja ruskeassa queer- kulttuurissa. Laji on syntynyt 1980- luvulla Yhdysvaltojen Chicagossa ja New York Cityssä. Tanssityylin keskiössä on Jacking- groove, johon on myöhemmin alettu lisäämään tiettyjä "foundation steps":ejä eli perusaskeleita. Tanssi on muiden katu- ja klubitanssilajien tavoin ensisijaisesti freestyle- tanssi. House perusteet- tiiviskurssilla tutustutaan rauhassa lajin historiaan ja tekniikan perusteisiin.

Lattiatekniikka

Tiiviskurssilla keskitytään lattiatasossa liikkumiseen: painon ohjaamiseen 360° ja liikemomentumin hyödyntämiseen liikesarjan jatkumona. Minnan tunnilla otetaan rennosti, jorataan yhdessä muiden ja hyvän musiikin kanssa ja haastetaan itseämme uusiin kikkoihin. Tervetuloa kengillä tai ilman, asu vapaa, mutta suosittelemme pitkiä lahkeita ja t-paitaa.

OPETTAJAT

KREATIV:in kauden 2022 kick-off workshoppien vetäjinä toimii:

MINNA "MIMBA" KARTTUNEN

Minna on Teatterikorkeakoulusta valmistunut tanssija, joka on toiminut tanssinopettajana 15 vuoden ajan, opettaen eri ryhmiä harrastelijoista ammattilaisiin.

Hän omaa laajan liiketaustan telinevoimistelusta ja show- sekä katutanssilajeista erilaisiin nykytanssin tekniikoihin. Minnan tunneilla yhdistyy akrobaattisuus ja liikkeen pehmeys sekä valmiin materiaalin opettelussa, että improvisaatioharjoitteissa.

ANNI LÄMSÄ

Esittely tulossa pian!

SAMULI ELORANTA

Tutustu Samuliin tarkemmin täällä.

LAURA LINDSTEDT

Tutustu Lauraan tarkemmin täällä.

LINDA ILVES

Tutustu Lindaan tarkemmin täällä.