— ABOUT US —


WEAREKREATIV on meidän kesällä 2021 perustama luova kupla, joka toimii yhteisenä alustana tanssin parissa tehtäville projekteillemme. Omaamme pitkän historian ja monipuolisen treenitaustan tanssin parissa, ensin sen harrastajina ja myöhemmin myös niin ammattitanssijoina, tanssinopettajina kuin koreografeinakin. Oma treenaamisemme ja osaamisemme on vuosien aikana painottunut katutanssilajeista erityisesti Hip Hoppiin ja olemme tänä päivänäkin innokkaita ja sitoutuneita opiskelemaan sekä syventämään ymmärrystämme Hip Hop tanssista sekä laajemmin koko Hip Hop kulttuurista.


Jatkuva itsemme ja osaamisemme kehittäminen on meille tärkeää. Erityisen tärkeänä kehitysalueena näemme antirasistiseen työhön sitoutumisen sekä oman vierailijan asemamme tunnistamisen Hip Hop kulttuurin kontekstissa. On keskeistä muistaa, että toimintamme pohjautuu mustasta kulttuurista syntyneeseen tanssilajiin, joka on osa laajempaa kulttuurista kokonaisuutta. Siksi meidän tulee katsoa, että toimintamme olisi mahdollisimman hyvin kulttuuria kunnioittavaa. Myös me teemme ja tulemme tekemään tällä oppimismatkallamme virheitä mutta pyrimme aina ottamaan niistä opiksemme.

Visiomme on kehittää ja edistää kotimaista katutanssikulttuuria ja -osaamista, erityisesti nuoremman sukupolven osaamisen tukemisen kautta. Tavoitteenamme on luoda valmennusohjelmia, joissa voidaan treenata kovaa ja tavoitteellisesti, samalla luoden aitoa yhteishenkeä, yhteisöllisyyttä sekä parhaimmillaan myös merkityksellisiä ystävyyssuhteita. Valmentaminen on meille paljon muutakin, kun tietyn tanssilajin opettamista tai kulttuurista tiedon välittämistä; se on kannustamista, vaatimista, puskemista ja kokonaisvaltaisesti apuna ja tukena olemista - myös tanssin ulkopuolella.

Avoimilla tanssitunneilla tavoite on yhtä lailla luoda tila, jossa voidaan treenata kovaa, haastaa itseään mukavuusalueen ulkopuolelle ja nauttia tanssin tuomasta energiasta ja ilosta - yhdessä muiden tanssista kiinnostuneiden kanssa.

Jos sinulla on kysymyksiä tai kehitysehdotuksia toimintaamme liittyen, ole rohkeasti yhteydessä! 

 - Laura & Salla