ESITTELY

KREATIV Complex on nuorille aikuisille katutanssijoille suunnattu katutanssin koulutusohjelma, jossa tavoitteena on keskittyä aktiivisemman ja tavoitteellisemman tanssin harrastamisen syventämiseen sekä tukea tanssijan oman tyylin löytämistä. Kaudella 2022-2023 ryhmään voi hakea mukaan vuonna 2006 ja sitä aikaisemmin syntyneet keski- ja jatkotason tanssin harrastajat. Complexissa tärkeää on hyvä ryhmähenki ja aito yhteisöllisyys - tavoitteena on luoda tiivis porukka ja turvallinen treenitila, jossa yhdessä tekeminen ja toistensa kannustaminen on aina kaiken ytimenä.

Koulutusohjelmassa treenataan päälajina Hip Hoppia ja perehdytään laajasti Hip Hop kulttuuriin niin viikoittaisten tanssituntien kuin myös luentojen avulla. Erityisesti luentojen kautta on tarkoitus vahvistaa myös ymmärrystämme omasta asemastamme mustassa kulttuurissa vierailijana. Complexissa keskeistä on treenien lisäksi tutustuttaa tanssijoita kotimaiseen katutanssikenttään myös ihan käytännön tasolla, osallistumalla vuoden ympäri ahkerasti erinäisiin battleihin, jameihin ja muihin kilpailuihin tai tapahtumiin.

Koulutusohjelma tarjoaa tanssijoille henkilökohtaisempaa ohjausta sekä mahdollisuuden kehittää osaamistaan motivoituneessa seurassa. Tavoitteena on vahvistaa tanssijoiden Hip Hop teknistä osaamista, syventää ja monipuolistaa tanssijoiden freestylea sekä tukea heitä itsenäisemmän treenitavan ja oman tyylin löytämisessä. Tunneilla treenataan laajasti muun muassa Hip Hop tekniikkaa, luovuutta, kehonhallintaa ja lattiatyöskentelyä kehittäviä harjoitteita, eri freestyle- ja koreografiallisten harjoitteiden avulla. Complexissa treenaamisen pääpaino on yleisesti vahvasti freestylen ja lajitekniikan harjoittelussa.

KREATIV Complexin tanssijoilta odotetaan Hip Hopin perusteiden hyvää osaamista, kiinnostusta freestylen treenaamista kohtaan, ahkeraa ja motivoitunutta treeniasennetta sekä yhteisiin treeniaikatauluihin ja tavoitteisiin sitoutumista. Tanssijoilta odotetaan lisäksi aktiivista osallistumista erilaisiin yllä mainittuihin katutanssikulttuurille ominaisiin tapahtumiin. Kauden keskivaiheilla vastuuvalmentajat käyvät jokaisen tanssijan kanssa henkilökohtaisen palautekeskustelun, jossa keskustellaan tanssijan kehityksestä, motivaatiosta ja nykyisistä sekä tulevista tavoitteista.

KREATIV Complexin vastuuvalmentajina toimii tanssinopettajina ja valmentajina pitkään työskennelleet ja ansioituneet Laura Lindstedt ja Salla Lyytikäinen. Kaudella 2022-2023 ryhmää opettaa lisäksi viikoittain myös taitava ja inspiroiva Samuli Eloranta.
Tutustu valmentajiin tarkemmin täällä!

"Logic will take you from A to B. Creativity will take you everywhere."