— TEAM KREATIV —

Tällä sivulta pääset tutustumaan upeaan valmennustiimiimme!


Kuva: Omer Levin
Kuva: Omer Levin

LAURA LINDSTEDT
MUKANA: KREATIV CREW, KREATIV CONCEPT & KREATIV CLASSES

Laura on Helsingissä asuva tanssija, tanssinopettaja ja koreografi. Monipuolisen tanssitaustan omaava Laura on vuosien mittaan keskittynyt treenaamaan eniten katutanssilajeja, päälajinaan Hip Hoppia, ja pyrkiikin hakemaan inspiraatiota ja oppeja ahkerasti suomalaisilta ja ulkomaalaisilta lajin huipuilta. 

Erityisesti nuorten, mutta myös aikuisten valmentajana ansioitunut Laura on toiminut tanssinopettajana ja koreografina vuodesta 2013. Tunneilla keskitytään tasapuolisesti tekniikkaan, freestylen treenaamiseen ja eri koreografioiden tanssimiseen. Freestylea ja tekniikkaa treenataan paljon erilaisten harjoitteiden avulla, jotka kehittävät tanssijoiden luovuutta ja tukevat oman tyylin löytämisessä. Katutanssin koulutusohjelmien tunneilla harjoittelu painottuu vielä selkeämmin freestylen ja tekniikan kehittämiseen ja vähemmän koreografioiden tanssimiseen.SALLA LYYTIKÄINEN
MUKANA: KREATIV CREW, KREATIV COMPLEX & KREATIV CLASSES

Salla on tanssija, tanssinopettaja ja koreografi Helsingistä. Salla on tanssinut vuodesta 2004 ja toiminut tanssinopettajana ja koreografina vuodesta 2013. Sallalla on takanaan pitkä ja ansioitunut tausta nimenomaan nuorten valmentamisesta. Nuorten valmentaminen ja heidän kehittymisen seuraaminen lähietäisyydeltä onkin aina ollut lähellä Sallan sydäntä.

Salla treenaa edelleen niin Suomessa kuin ulkomailla keskittyen nimenomaan Hip Hoppiin. Tanssissa Sallaa kiehtookin eniten jatkuva mahdollisuus oppia lisää ja kehittyä niin oppilaana kuin opettajana.

Tunneilla Sallalle on tärkeää luoda avoin ja rento oppimisen ilmapiiri, jossa kannustetaan toinen toistaan, kuitenkin itseä haastaen ja heittäytyen. Yhdessä tekeminen, oman liikekielen löytäminen sekä lajin tekniikan ymmärtäminen ja kunnioittaminen onkin kaiken tunneilla tehtävän lähtökohta.

Kuva: Omer Levin
Kuva: Omer Levin

Kuva: Johanna Rontu
Kuva: Johanna Rontu

RIINA HARJU
MUKANA: KREATIV CREW, KREATIV COMPLEX & KREATIV CLASSES

Riina on Oulusta lähtöisin oleva, nykyisin Helsingissä vaikuttava, tanssija ja tanssinopettaja. Riina on opettanut usean vuoden ajan niin avoimia tunteja kuin erikoiskoulutusryhmiä, sekä tehnyt koreografioita erilaisiin tanssikisoihin. Erityisesti nuorten opettaminen on lähellä Riinan sydäntä, ja siitä hänellä onkin pitkä kokemus.

Riinalla on monipuolinen tanssitausta, mutta pisin historia löytyy Hip Hopin parista. Hän on syventynyt lajiin teini-iästä saakka, osallistuen erilaisiin katutanssitapahtumiin ja workshoppeihin, sekä matkustaen oppiakseen lajista mahdollisimman paljon. Lähellä Riinan sydäntä on myös Waacking, jota pääseekin tanssimaan keskiviikkoisin Kreativin avoimella tunnilla!

Riina treenaa edelleen itse aktiivisesti eri tanssilajeja sekä tekee opettamisen ohella töitä myös tanssijana.


SINI TUOMINEN
MUKANA: KREATIV CONCEPT & KREATIV CLASSES

Sini on katu- ja klubitanssikentällä tuttu tekijä tanssijana, tanssinopettajana sekä kulttuurituottajana. Hän keskittyy omassa tanssijuudessa erityisesti battlaamiseen ja pyrkii puskemaan ammattitaitoaan myös muilla alustoilla. Sinille matkustaminen on tärkeä osa motivoitumista sekä inspiroitumista ja hän palasikin juuri kolmen kuukauden keikaukselta Yhdysvalloista, jossa hän pääsi näkemään useita eri kaupunkeja ja perehtymään kulttuuriin apurahan tuen ansiosta. Sinille kulttuurin ymmärtäminen ja siihen syventyminen on tärkeää. Hän uskoo tanssin välittävän paljon tietoa meistä kustakin ja oman tanssin hyväksyminen onkin Sinin mielestä avainasemassa yksilön tanssin kehityksessä. 

Opettajana Sini pyrkii välittämään työkaluja, joilla oppilaat voivat tutkiskella näitä ideoita sekä tuomaan oppilailleen tietoa opettamansa tanssityylin historiasta, siihen liittyvästä kulttuurista ja kulttuurisesta perimästä. Sini on empaattinen ja kokee tärkeäksi, että tuntien ilmapiiri on kannustava kokeiluun ja omien rajojen sekä mukavuusalueiden tutkiskeluun. Hän toivoo oppilailtaan myös omistautumista, vastuunkantoa ja oma-aloitteisuutta oman oppimisensa syventämiseen. Tunneilla hikoillaan ja haastetaan myös aivoja sopivassa balanssissa.

Kuva: Hamza Bakkach
Kuva: Hamza Bakkach

RIA PIETIKÄINEN
MUKANA: KREATIV COMPLEX,
KREATIV CONCEPT & KREATIV CLASSES

Ria on tanssinut ja opettanut tanssia jo yli vuosikymmenen ajan. Hän edustaa Xulua (OULU!). Matkan varrella kansainvälistä inspiraatiota, syvää tietoa lajista ja sen kulttuurista on haettu halki maailman, mutta erityisesti Åsa Folkhögskolanista.

Tanssijana Ria nauttii tanssiliikkeiden teknisestä hiomisesta sekä kehonhallinnallisesta haastamisesta. Sydäntä lähellä on myös erityisesti bätlääminen, jota hän haluaa välittää oppilailleen. Tunneillaan hän kiinnittää huomiota hiphopin sosiaaliseen sävyyn, keskittyen tunteiden ilmaisemiseen ja jakamiseen turvallisessa ympäristössä. Rialle on tärkeää opettaa tanssia kokonaisvaltaisesti, muistaen hip hopin kulttuurisen kontekstin sekä historian. Opettajana hän haluaa tukea jokaisen oppilaan oman tanssijuuden löytämistä, kehittymistä sekä ohjata hiphop-yhteisön pariin. 


SANNA YRJÄNHEIKKI
MUKANA: KREATIV CONCEPT

Monipuolinen, pitkän linjan katutanssija ja tanssinopettaja Sanna opettaa syksyllä Afrohousea KREATIV Concept- koulutusohjelman tanssijoille. Sanna on opiskellut Afrohousea vuodesta 2015 lajin ammattilaisten, kuten Bolicaon, Konseptin, Os Moikanoksen, Xenos Palman, Fabio Krayzen sekä monen muun johdolla. Hänen tavoitteena on jakaa saamiaan oppeja tanssityyliä ja kulttuuria kunnioittaen.