— TEAM KREATIV —

Tällä sivulta pääset tutustumaan upeaan valmennustiimiimme!


Kuva: Omer Levin
Kuva: Omer Levin

LAURA LINDSTEDT
MUKANA: KREATIV CREW, KREATIV CONCEPT, KREATIV COMPLEX & KREATIV CLASSES

Laura on Helsingissä asuva tanssija, tanssinopettaja ja koreografi. Monipuolisen tanssitaustan omaava Laura on vuosien mittaan keskittynyt treenaamaan eniten katutanssilajeja, päälajinaan Hip Hoppia, ja pyrkiikin hakemaan inspiraatiota ja oppeja ahkerasti suomalaisilta ja ulkomaalaisilta lajin huipuilta. 

Erityisesti nuorten, mutta myös aikuisten valmentajana ansioitunut Laura on toiminut tanssinopettajana ja koreografina vuodesta 2013. Tunneilla keskitytään tasapuolisesti tekniikkaan, freestylen treenaamiseen ja eri koreografioiden tanssimiseen. Freestylea ja tekniikkaa treenataan paljon erilaisten harjoitteiden avulla, jotka kehittävät tanssijoiden luovuutta ja tukevat oman tyylin löytämisessä. Katutanssin koulutusohjelmien tunneilla harjoittelu painottuu vielä selkeämmin freestylen ja tekniikan kehittämiseen ja vähemmän koreografioiden tanssimiseen.SALLA LYYTIKÄINEN
MUKANA: KREATIV CREW, KREATIV COMPLEX & KREATIV CLASSES

Salla on tanssija, tanssinopettaja ja koreografi Helsingistä. Salla on tanssinut vuodesta 2004 ja toiminut tanssinopettajana ja koreografina vuodesta 2013. Sallalla on takanaan pitkä ja ansioitunut tausta nimenomaan nuorten valmentamisesta. Nuorten valmentaminen ja heidän kehittymisen seuraaminen lähietäisyydeltä onkin aina ollut lähellä Sallan sydäntä.

Salla treenaa edelleen niin Suomessa kuin ulkomailla keskittyen nimenomaan Hip Hoppiin. Tanssissa Sallaa kiehtookin eniten jatkuva mahdollisuus oppia lisää ja kehittyä niin oppilaana kuin opettajana.

Tunneilla Sallalle on tärkeää luoda avoin ja rento oppimisen ilmapiiri, jossa kannustetaan toinen toistaan, kuitenkin itseä haastaen ja heittäytyen. Yhdessä tekeminen, oman liikekielen löytäminen sekä lajin tekniikan ymmärtäminen ja kunnioittaminen onkin kaiken tunneilla tehtävän lähtökohta.

Kuva: Omer Levin
Kuva: Omer Levin

LINDA ILVES
MUKANA: KREATIV CREW, KREATIV CONCEPT & KREATIV CLASSES

Linda Ilves on katutanssija ja katutanssiopettaja. Hän on keskittynyt House- katutanssilajiin, jonka juuret on mustassa ja ruskeassa queer- kulttuurissa. Laji syntyi Yhdysvalloissa 1980-luvulla klubeilla.

Linda on opiskellut House tanssia sekä Suomessa, että maailmalle matkustaen, ymmärtääkseen lajista ja kulttuurista enemmän. Hän on opettanut katutanssilajeja Suomessa vuodesta 2008 ja ollut samanaikaisesti monen tanssijan ja tanssinopettajan opissa, kuten mm. Sara Hirn, Anniina Ala-Mattinen, Junious Lee Brickhouse ja Marjory Smarth.

Lindan tunneilla keskitytään lajin historiaan, tekniikan perusteisiin sekä oman freestylen kehittämiseen.


SAMULI ELORANTA
MUKANA: KREATIV COMPLEX & KREATIV CLASSES

Samuli Eloranta on 26-vuotias tanssija ja tanssinopettaja Helsingistä. Hän on tanssinut monia eri tanssilajeja, mutta eniten häneltä löytyy kokemusta hip hopista ja eri katutanssityyleistä. Samulilla on pitkä tausta tanssijana ja koreografina eri kokoonpanoissa ja hän on esiintynyt tanssijana niin musiikkivideoilla, tv-ohjelmissa kuin myös livekeikoilla - näistä viimeisimpänä mm. Posse, Viking Line ja Kesäkumibiisi 2022. Hän on kilpaillut jo vuosia aktiivisesti pienissä ja suurissa kilpailuissa Suomessa ja ulkomailla, joissa menestystä on tullut koreografialla, sekä freestylellä yksin ja ryhmässä. Samuli on myös koreografioinut menestyneitä kisaryhmiä esim. Street SM-kilpailuihin.

Opettajana Samuli on hyvin pidetty ja hänellä on tunneilla hyvä meininki ja kova hype. Luovuus ja tanssista nauttiminen on hänelle tärkeää. Tunneillaan hän pyrkii luomaan kaikille turvallisen ympäristön ja puskee oppilaita tekemään parhaansa.


JENNI "JENIWAI" TUUNAINEN
MUKANA: KREATIV CONCEPT

Jeniwai alkoi tanssimaan Poppingia vuonna 2007 ja on siitä lähtien tanssinut menestyneesti sekä paikallisesti Suomessa että kansainvälisesti maailmalla. Jeniwai on osallistunut yli sataan battleen ympäri maailmaa ja siten rakentanut tunnettavuuttaan. Hän on yli vuosikymmenen ajan opiskellut tanssia Poppingin pioneereilta ja suoraan kyseisen tyylin kehittäjiltä. Samanaikaisesti Jeniwai on rakentanut paikallista skeneä Suomessa. Hän on järjestänyt useita kymmeniä tapahtumia ja tanssikursseja kansainvälisellä tasolla. Jeniwai on myös perustanut kansainvälisesti toimivan All For Funk -brändin.

Opettajana hän keskittyy Poppingin foundation-liikkeisiin, termeihin, historiaan ja oppilaiden oman freestylen kehittämiseen. Saat tunneilla harjoituksia ja tietoa, niin tanssista kuin musiikista.