— TEAM KREATIV —

Tällä sivulta pääset tutustumaan upeaan valmennustiimiimme!


Kuva: Omer Levin
Kuva: Omer Levin

LAURA LINDSTEDT
MUKANA: KREATIV CREW, KREATIV CONCEPT & KREATIV CLASSES

Laura on Helsingissä asuva tanssija, tanssinopettaja ja koreografi. Monipuolisen tanssitaustan omaava Laura on vuosien mittaan keskittynyt treenaamaan eniten katutanssilajeja, päälajinaan Hip Hoppia, ja pyrkiikin hakemaan inspiraatiota ja oppeja ahkerasti suomalaisilta ja ulkomaalaisilta lajin huipuilta. 

Erityisesti nuorten, mutta myös aikuisten valmentajana ansioitunut Laura on toiminut tanssinopettajana ja koreografina vuodesta 2013. Tunneilla keskitytään tasapuolisesti tekniikkaan, freestylen treenaamiseen ja eri koreografioiden tanssimiseen. Freestylea ja tekniikkaa treenataan paljon erilaisten harjoitteiden avulla, jotka kehittävät tanssijoiden luovuutta ja tukevat oman tyylin löytämisessä. Katutanssin koulutusohjelmien tunneilla harjoittelu painottuu vielä selkeämmin freestylen ja tekniikan kehittämiseen ja vähemmän koreografioiden tanssimiseen.SALLA LYYTIKÄINEN
MUKANA: KREATIV CREW, KREATIV COMPLEX & KREATIV CLASSES

Salla on tanssija, tanssinopettaja ja koreografi Helsingistä. Salla on tanssinut vuodesta 2004 ja toiminut tanssinopettajana ja koreografina vuodesta 2013. Sallalla on takanaan pitkä ja ansioitunut tausta nimenomaan nuorten valmentamisesta. Nuorten valmentaminen ja heidän kehittymisen seuraaminen lähietäisyydeltä onkin aina ollut lähellä Sallan sydäntä.

Salla treenaa edelleen niin Suomessa kuin ulkomailla keskittyen nimenomaan Hip Hoppiin. Tanssissa Sallaa kiehtookin eniten jatkuva mahdollisuus oppia lisää ja kehittyä niin oppilaana kuin opettajana.

Tunneilla Sallalle on tärkeää luoda avoin ja rento oppimisen ilmapiiri, jossa kannustetaan toinen toistaan, kuitenkin itseä haastaen ja heittäytyen. Yhdessä tekeminen, oman liikekielen löytäminen sekä lajin tekniikan ymmärtäminen ja kunnioittaminen onkin kaiken tunneilla tehtävän lähtökohta.

Kuva: Omer Levin
Kuva: Omer Levin

Kuva: Johanna Rontu
Kuva: Johanna Rontu

RIINA HARJU
MUKANA: KREATIV CREW, KREATIV COMPLEX & KREATIV CLASSES

Riina on Oulusta lähtöisin oleva, nykyisin Helsingissä vaikuttava, tanssija ja tanssinopettaja. Riina on opettanut usean vuoden ajan niin avoimia tunteja kuin erikoiskoulutusryhmiä, sekä tehnyt koreografioita erilaisiin tanssikisoihin. Erityisesti nuorten opettaminen on lähellä Riinan sydäntä, ja siitä hänellä onkin pitkä kokemus.

Riinalla on monipuolinen tanssitausta, mutta pisin historia löytyy Hip Hopin parista. Hän on syventynyt lajiin teini-iästä saakka, osallistuen erilaisiin katutanssitapahtumiin ja workshoppeihin, sekä matkustaen oppiakseen lajista mahdollisimman paljon. Lähellä Riinan sydäntä on myös Waacking, jota pääseekin tanssimaan keskiviikkoisin Kreativin avoimella tunnilla!

Riina treenaa edelleen itse aktiivisesti eri tanssilajeja sekä tekee opettamisen ohella töitä myös tanssijana.


SAMULI ELORANTA
MUKANA: KREATIV COMPLEX & KREATIV CLASSES

Samuli Eloranta on 27-vuotias tanssija ja tanssinopettaja Helsingistä. Hän on tanssinut monia eri tanssilajeja, mutta eniten häneltä löytyy kokemusta hip hopista ja eri katutanssityyleistä. Samulilla on pitkä tausta tanssijana ja koreografina eri kokoonpanoissa ja hän on esiintynyt tanssijana niin musiikkivideoilla, tv-ohjelmissa kuin myös livekeikoilla - näistä viimeisimpänä mm. Posse, Viking Line ja Kesäkumibiisi 2022. Hän on kilpaillut jo vuosia aktiivisesti pienissä ja suurissa kilpailuissa Suomessa ja ulkomailla, joissa menestystä on tullut koreografialla, sekä freestylellä yksin ja ryhmässä. Samuli on myös koreografioinut menestyneitä kisaryhmiä esim. Street SM-kilpailuihin.

Opettajana Samuli on hyvin pidetty ja hänellä on tunneilla hyvä meininki ja kova hype. Luovuus ja tanssista nauttiminen on hänelle tärkeää. Tunneillaan hän pyrkii luomaan kaikille turvallisen ympäristön ja puskee oppilaita tekemään parhaansa.


Kuva: Hamza Bakkach
Kuva: Hamza Bakkach

SINI TUOMINEN
MUKANA: KREATIV CONCEPT

Sini on katu- ja klubitanssikentällä tuttu tekijä tanssijana, tanssinopettajana sekä kulttuurituottajana. Hän keskittyy omassa tanssijuudessa erityisesti battlaamiseen ja pyrkii puskemaan ammattitaitoaan myös muilla alustoilla. Sinille matkustaminen on tärkeä osa motivoitumista sekä inspiroitumista ja hän palasikin juuri kolmen kuukauden keikaukselta Yhdysvalloista, jossa hän pääsi näkemään useita eri kaupunkeja ja perehtymään kulttuuriin apurahan tuen ansiosta. Sinille kulttuurin ymmärtäminen ja siihen syventyminen on tärkeää. Hän uskoo tanssin välittävän paljon tietoa meistä kustakin ja oman tanssin hyväksyminen onkin Sinin mielestä avainasemassa yksilön tanssin kehityksessä. 

Opettajana Sini pyrkii välittämään työkaluja, joilla oppilaat voivat tutkiskella näitä ideoita sekä tuomaan oppilailleen tietoa opettamansa tanssityylin historiasta, siihen liittyvästä kulttuurista ja kulttuurisesta perimästä. Sini on empaattinen ja kokee tärkeäksi, että tuntien ilmapiiri on kannustava kokeiluun ja omien rajojen sekä mukavuusalueiden tutkiskeluun. Hän toivoo oppilailtaan myös omistautumista, vastuunkantoa ja oma-aloitteisuutta oman oppimisensa syventämiseen. Tunneilla hikoillaan ja haastetaan myös aivoja sopivassa balanssissa.


SANNA NAZIMOV
MUKANA: KREATIV CONCEPT

Sanna on helsinkiläinen pitkän linjan tanssija, tanssinopettaja ja koreografi. Vuosien varrella oletkin voinut bongata Sannan monista TV-tuotannoista, kisalavoilta, sekä muutamista musiikkivideoistakin. Sannan omaa kädenjälkeä olet voinut päästä ihastelemaan muun muassa, kun Sannan oma pidempi "Push!" -teos sai ensi-iltansa Stoassa järjestettävässä UrbanApa -festivaalissa 2014, sekä myöhemmin myös Oulun Ou-Dance! -festivaaleilla 2016.

Sanna treenaa tänä päivänä jatkuvasti sekä itsenäisesti että ryhmänsä Mental Kollektiivin kanssa. Sanna osallistuukin vuosittain tanssitunneille ja workshopeille niin kotimaassa kuin ulkomailla. Vuonna 2014 Sanna suoritti Tukholmassa DiAmbran tanssilinjan. Oppilaana olemisen lisäksi Sanna kokee osallistumisen eri katutanssitapahtumiin ja batteleihin niin tanssijana kuin katsojana tärkeäksi.

Tanssissa Sannaa inspiroi eniten musiikki, joka tuntuu kehossa ja mielessä. Musiikin tuomat fiilikset antavat tulkinnalle vapautta, kuitenkin Hip Hopin kulttuuria ja alkuperää kunnioittaen.


Kuva: Sanni Giordani
Kuva: Sanni Giordani

MINNA KAARONEN
MUKANA: KREATIV CONCEPT

Minna Kaaronen on Teatterikorkeakoulusta valmistunut tanssija, joka on toiminut myös tanssinopettajana harrastelijoista ammattilaisiin 15 vuoden ajan.

Hänellä on laaja liiketausta telinevoimistelusta, show- ja katutanssilajeista erilaisiin nykytanssin tekniikoihin.
Minnan tunneilla yhdistyy akrobaattisuus ja liikkeen pehmeys sekä valmiin materiaalin opettelussa että improvisaatioharjoittein. Minnan tunnilla otetaan rennosti, jorataan yhdessä muiden ja hyvän musiikin kanssa ja haastetaan itseämme uusiin kikkoihin.RAMONA PANULA
MUKANA: KREATIV CONCEPT

Bgirl Ramona on ammattilanen breikkari ja osa Floorphilia -nimistä breikki crewiä. Hän on repannut breikkiskenessä yli 16 vuotta ja kiertänyt aktiivisesti breikkijameissa ja battleissa ympäri maailmaa. Tällä hetkellä Ramona on osa Suomen breikkimaajoukkuetta ja treenaa Pariisin 2024 olympialaisiin. Breikkaamisen lisäksi Ramona muun muassa tuottaa Call out Suomi -katutanssitapahtumia.


UNNA TERÄVÄ
MUKANA: KREATIV CONCEPT

Unna Terävä on helsinkiläinen tanssija, tanssinopettaja ja koreografi. Unna on osallistunut aktiivisesti erilaisiin projekteihin ja tapahtumiin niin tanssijana, tuomarina, koreografina kuin tuottajanakin yhteensä yli 10 vuoden ajan. Unna on erityisen kiinnostunut omien projektien luomisesta ja ohjaamisesta ja hänen koreografioitaan onkin palkittu useaan otteeseen. Vuonna 2019 Unna perusti oman tanssistudionsa GROOVES.FI:n.

Unnaa kiinnostaa katutanssikontekstissa suuresti niin freestyle kuin koreografiakin ja hän pyrkii jatkuvasti kasvamaan tanssijana, tanssin tekijänä sekä opettajana opiskelemalla erityisesti lajeja ympäröivää kulttuuria aktiivisesti. Unna pyrkii treenaamaan mahdollisimman paljon myös kansainvälisesti ja onkin ollut useamman vuoden osana mm. Los Angeleslaista Motus the Companya.

Opettajana Unna haluaa tarjota jokaiselle oppilaalle mahdollisimman turvallisen ympäristön kokeilla ja kehittää itseään vaihtelevan viitekehyksen kautta.