ESITTELY

KREATIV Crew, eli Crewi, on nuorille katutanssijoille suunnattu katutanssin koulutusohjelma, jossa tavoitteena on keskittyä aktiivisempaan ja tavoitteellisempaan tanssin harrastamiseen. Kaudella 2024-2025 ryhmään voi hakea mukaan kaikki innokkaat 2009-2012- syntyneet tanssin harrastajat. Crewissä tärkeää on hyvä ryhmähenki ja aito yhteisöllisyys - tavoitteena on luoda tiivis porukka, jossa yhdessä tekeminen ja toistensa kannustaminen on aina kaiken ytimenä.

Koulutusohjelmassa treenataan päälajina Hip Hoppia ja perehdytään laajasti Hip Hop kulttuuriin niin viikoittaisten tanssituntien, vierailevien huippuopettajien tiiviskurssien kuin myös luentojen avulla. Erityisesti luentojen kautta on tarkoitus vahvistaa myös ymmärrystämme omasta asemastamme mustassa kulttuurissa vierailijana. Crewissä keskeistä on treenien lisäksi tutustuttaa tanssijoita kotimaiseen katutanssikenttään myös ihan käytännön tasolla, osallistumalla vuoden ympäri ahkerasti erinäisiin battleihin, jameihin ja muihin kilpailuihin tai tapahtumiin.

Koulutusohjelma tarjoaa tanssijoille henkilökohtaisempaa ohjausta sekä mahdollisuuden kehittyä tanssijana ja esiintyjänä motivoituneessa seurassa. Tunneilla treenataan laajasti muun muassa Hip Hop tekniikkaa, luovuutta, kehonhallintaa ja lattiatyöskentelyä kehittäviä harjoitteita eri freestyle- ja koreografiallisten harjoitteiden avulla. Treenamisen pääpaino on kuitenkin vahvasti freestylen harjoittelussa.

KREATIV Crewin tanssijoilta odotetaan Hip Hopin perusteiden hyvää osaamista, ahkeraa ja motivoitunutta treeniasennetta sekä yhteisiin treeniaikatauluihin ja tavoitteisiin sitoutumista. Tanssijoilta odotetaan lisäksi aktiivista osallistumista erilaisiin yllä mainittuihin katutanssikulttuurille ominaisiin tapahtumiin. Kauden keskivaiheilla vastuuvalmentajat käyvät jokaisen tanssijan kanssa henkilökohtaisen palautekeskustelun, jossa keskustellaan tanssijan kehityksestä, motivaatiosta ja nykyisistä sekä tulevista tavoitteista.

Ryhmä osallistuu kaudella 2024-2025 pienempien katutanssitapahtumien lisäksi kevätkauden päätteeksi koko ryhmän yhteisellä koreografialla myös Finnish Dance Organization ry:n alaisiin Street IKM & SM 2025- kilpailuihin sekä mahdolliseen Helsingissä järjestettävään Show of the Year 2025- kilpailuun. Koulutusohjelman hintaan kuuluvan ryhmäkoreografian eli muodostelman lisäksi tanssijoilla on myös mahdollisuus toivoa syksymmällä muita SM- kilpailukoreografioita, eli duoja ja pienryhmiä. Kilpailuihin liittyvät kustannukset, kuten osallistumismaksut, matka- ja majoituskustannukset, mahdolliset duo- ja pienryhmäkoreografiat sekä esiintymisasut tulevat erikseen maksettavaksi ryhmän tanssijoille.

KREATIV Crewin vastuuvalmentajina toimii nuorten katutanssijoiden valmentajina pitkään työskennelleet ja ansioituneet Laura Lindstedt ja Salla Lyytikäinen, jotka vastaavat myös koko ryhmän muodostelmakoreografiasta. Kaudella 2024-2025 ryhmää opettaa lisäksi viikottain kokenut katutanssin ammattilainen: Riina Harju! Tutustu valmentajiin tarkemmin täällä!

Ryhmän meininkejä voit seurata Instagramissa @kreativ.crew!

HUOM! Kiinnostaako KREATIV Crew? Ilmoita kiinnostuksestasi täyttämällä ryhmän hakulomake täällä tai laittamalla viestiä info@wearekreativ.fi, niin palaamme lisätiedoin.

WE ARE KREATIV CREW, WE ARE

MORE THAN A CREW.