Tarjoamme nuorille sekä aikuisille avoimia tanssitunteja Espoon Niittykummussa, joista ajankohtaisimmat tiedot löydät aina tältä sivulta! Tutustu tuntien aikatauluihin, hinnastoon, tuntikuvauksiin, opettajiin sekä ilmoittautumisen käytäntöihin täällä. Lämpimästi tervetuloa tunneillemme!

PS. Etkö löytänyt etsimääsi tuntia tai olisitko kenties kiinnostunut yksityistunnista?
Kerro meille toiveistasi täällä.


PPS. Looking for information in English?
We are unfortunately still working on our English KREATIV Classes webpage, but you can find the English registration form here (registration for the autumn season begins on 3/6 at 12:00). Please contact us here if you have any questions. 

Syksyllä 2024 tarjoamme seuraavia avoimia tanssitunteja:

Syyskauden tunnit pidetään ajalla 12.8. - 15.12.2024. HUOM! Tunteja ei pidetä syyslomaviikolla 42 (14.-20.10.). Kaikki tunnit pidetään
The Studios:in tiloissa Espoon Niittykummussa (Kappelikuja 6 D, Espoo).


M A A N A N T A I

18:30-19:30 Hip Hop 30v.+ alkeet (60 min)
Opettaja: Laura & Riina*
Sali: Harmaa

Kauden kesto on yht. 17 viikkoa

19:30-20:45 Hip Hop 30v.+ keskitaso (75 min)
Opettaja: Laura & Riina*
Sali: Beige
Kauden kesto on yht. 17 viikkoa

T I I S T A I

17:15-18:15 Hip Hop 9-11v. perusteet (60 min)
Opettaja: Laura
Sali: Harmaa

Kauden kesto on yht. 17 viikkoa


18:15-19:15 Hip Hop 30v.+ alkeisjatko (60 min)
Opettaja: Salla
Sali: Harmaa

Kauden kesto on yht. 17 viikkoa


K E S K I V I I K K O


18:00-19:00 Waacking perusteet (60 min)***
Opettaja: Riina

Sali: Beige

Kauden kesto on yht. 17 viikkoa.


19:00-20:00 Hip Hop freestyle keskitaso/edistyneet (60 min)***
Opettaja: Sini & Ria**
Sali: Beige
Kauden kesto on yht. 17 viikkoa

T O R S T A I

19:00-20:15 Hip Hop 17v.+ edistyneet (75 min)
Opettaja: Laura
Sali: Beige

Kauden kesto on yht. 17 viikkoa

19:15-20:15 Hip Hop 14v.+ keskitaso (60 min)
Opettaja: Salla
Sali: Harmaa

Kauden kesto on yht. 17 viikkoaKaikille tunneille tulee ilmoittautua etukäteen tältä sivulta löytyvien ilmoittautumisohjeiden mukaisesti. Syyskauden ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 3.6. klo 12:00 (linkki ilmoittautumislomakkeeseen päivitetään ilmoittautumisen alkaessa kohtaan "Ilmoittautuminen").

Pidätämme oikeudet muutoksiin. Tutustu tarkempiin sääntöihin ja ehtoihin etusivullamme.

* Opettaja vaihtuu neljän viikon välein.
** Opettaja vaihtuu syyskauden puolivälissä, viikot 33-41 tuntia vetää Sini ja viikot 43-50 Ria.
*** Tunti on ikärajaton. Waacking -tunnilla ikäsuositus on kuitenkin 15-vuotiaat ja sitä vanhemmat.

Hinnasto

Hip Hop 9-11v. perusteet (60 min), kausimaksu

Sis. 17 viikkoa

255€Hip Hop 14v.+ keskitaso (60 min), kausimaksu

Sis. 17 viikkoa

255€

Hip Hop 17v.+ edistyneet (75 min), kausimaksu

Sis. 17 viikkoa

289€Hip Hop 30v.+ alkeet (60 min), kausimaksu

Sis. 17 viikkoa

255€

Hip Hop 30v.+ alkeisjatko (60 min), kausimaksu

Sis. 17 viikkoa

255€

Hip Hop 30v.+ keskitaso (75 min), kausimaksu

Sis. 17 viikkoa

289€

Hip Hop freestyle keskitaso/edistyneet (60 min), kausimaksu

Sis. 17 viikkoa

255€


Waacking perusteet (60 min), kausimaksu

Sis. 17 viikkoa

255€


Kertamaksu, 60 min


18€

Kertamaksu, 75 min


20€

5 kerran kortti, 60 min

Huom! Kortti on tuntikohtainen.

80€

5 kerran kortti, 75 min

Huom! Kortti on tuntikohtainen.

90€

Useammalle tunnille kausimaksulla ilmoittautuva oppilas saa kausimaksuistansa alennuksen siten, että ensimmäinen tunti on täysihintainen ja lopuista myönnetään 10 % alennus (alennus myönnetään halvimmasta kausimaksusta). Esimerkkinä, jos ilmoittaudut sekä Waacking perusteet että Hip Hop 17v.+ edistyneet -tunneille kausimaksuilla, maksat Hip Hop 17v.+ edistyneet -tunnista täyden kausimaksun hinnan (289€) ja Waacking -tunnista 10 % alennetun kausimaksun hinnan (229,50€).

Meillä voit maksaa myös Epassilla!
Mainitsethan tästä tunnille ilmoittautumisen yhteydessä, ilmoittautumislomakkeen Lisätiedot- kohdassa. Maksu tehdään joko Epassin verkkopalvelun tai sovelluksen kautta laskun saavuttua - tarkemmat maksuohjeet saat ilmoittautumisen vahvistusviestissä.

— ILMOITTAUTUMINEN —

Ilmoittautuminen syyskauden avoimille tunneille aukeaa maanantaina 3.6. klo 12:00! Linkki ilmoittautumislomakkeeseen päivitetään tähän ilmoittautumisen alkaessa.

Ilmoittautumiset ovat sitovia. Tutustu tarkempiin tietoihin ilmoittautumiseen liittyen Säännöt & ehdot -dokumentissa. Muistathan myös, että toiminnassamme noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita - tutustu periaatteisiin täällä.

— TUNTIKUVAUKSET —

Hip Hop

Hip Hop on katu- ja klubitansseihin lukeutuva tanssilaji, joka on osa laajempaa Hip Hop kulttuuria. Hip Hop kulttuuri on syntynyt ja kehittynyt mustien ja latinx- vähemmistöjen kulttuurien keskuudessa, yleisimmän käsityksen mukaan 1970-luvun New Yorkin Bronxissa. Hip Hop kulttuurin elementeiksi määritellään DJing, MCing, graffiti, knowledge sekä tanssin osuutta edustava breaking. Itse Hip Hop tanssi on alkanut muotoutumaan vasta 1980-90- luvulla kaduilla ja klubeilla.

Hip Hop tanssin perustekniikan ytimessä ovat groove, rock ja bounce sekä erityyppiset historian saatossa, erilaisissa sosiaalisissa konteksteissa, muotoutuneet sosiaaliset tanssit (social dance, party dance), joita nimitetään nykyään usein myös esimerkiksi party tai foundation stepseiksi. Tunnettuja tansseja tai liikkeitä ovat mm. Bart Simpson, Roger Rabbit, Steve Martin ja The Smurf. Hip Hopin perustekniikkaan sisältyy myös mm. lattia- ja jalkatyöskentelyä sekä kehonosien isolaatioita.

Hip Hop kulttuurille ja tanssille ominaista on yleisesti sosiaalisuus ja yhdessä tanssiminen, cypherointi eli ringittely, freestylaaminen sekä battlaaminen.

Tunneilla treenataan tekniikkaa ja freestylea mm. eri luovuutta, koordinaatiota ja liikelaatuja kehittäviä harjoitteita käyttäen. Freestylea ja tekniikkaa treenatessa tavoitteena on myös tukea tanssijoita oman tyylinsä löytämisessä. Tunneilla tanssitaan myös erilaisia koreografioita, joissa hyödynnetään lajin tekniikkaa kunkin tunnin taso huomioiden.

Hip Hop 30v.+ alkeet- tunnilla tutustutaan rauhassa tanssilajin perusteisiin ja historiaan eikä tunnille osallistuminen edellytä mitään aikaisempaa tanssitaustaa. Hip Hop 30v.+ alkeisjatko- tunnilla opetuksen tahti on hieman reippaampi ja tunnille osallistuvilta odotetaan kokemusta Hip Hopin perusteista. Hip Hop 9-11v. perusteet- tunnilla tutustutaan rauhassa tanssilajin perusteisiin ja historiaan, mutta osallistujilta toivotaan jonkinlaista tanssi- tai liikuntataustaa.

Hyödyllisiä linkkejä ja ihmisiä, joita suosittelemme mm. seuraamaan:

- Wreckin Shop from Brooklyn- kooste
- The Mop Top Channel
- Netflixin "Hip-hop Evolution"- dokumenttisarja
- Instagram: @moncelldurden, @buddhastretch, @linkefc, @loosejoint_ef, @ladiesofhiphop

Hip Hop freestyle

Keskiviikon Hip Hop freestyle keski- ja edistyneet-tason tunti eroaa muista Hip Hop- tunneistamme sillä, että tunnilla keskitytään koko tunti pelkästään tekniikan ja freestylen harjoitteluun. Näin ollen tunnilla ei lähtökohtaisesti tanssita laisinkaan koreografioita, poisluettuna mahdolliset lyhyemmät tekniikkaan liittyvät liikesarjat tai -yhdistelmät.

Waacking

Waacking on lähtöisin 1970-luvun Los Angelesista. Disco-musiikin aikakautena syntynyt tanssilaji kehittyi klubeilla LGBT+ yhteisön keskuudessa. Waackingiin kuuluu vahvasti itsensä ilmaisu, tarinankerronta ja musiikin tulkinta. Tekniikka koostuu mm. erilaisista käsien rullauksista, poseerauksista ja grooveista yhdistettynä jalkatekniikkaan. Tanssi on muiden katu- ja klubitanssilajien tavoin ensisijaisesti freestyle- tanssi. Waacking perusteet- tunnilla tutustutaan rauhassa lajin historiaan ja tekniikan perusteisiin, joita treenataan eri freestyleharjoitusten sekä koreografioiden avulla. Tunnille osallistujien toivotaan omaavan jonkinlaista aikaisempaa tanssitaustaa, mutta varsinainen Waacking- tanssikokemus ei ole välttämätön.

— OPETTAJAT —


Syyskaudella 2024 KREATIV Classes- tunteja vetävät tanssinopettajina jo pitkään toimineet Laura Lindstedt, Salla Lyytikäinen, Riina Harju, Sini Tuominen sekä Ria Pietikäinen.

Tutustu opettajiin tarkemmin täällä!

— HALUATKO ANTAA MEILLE PALAUTETTA?

Me WEAREKREATIV:illa kuulisimme mielellämme kehitysehdotuksia, kommentteja tai muuta arvokasta palautetta toimintaamme liittyen! Alla olevalla lomakkeella pääset kertomaan anonyymisti mielipiteesi KREATIV Classes -tunneista tai KREATIV workshopeista. Lomakkeeseen vastaaminen vie noin 5-10 minuuttia.