Tarjoamme nuorille sekä aikuisille avoimia tanssitunteja, joista ajankohtaisimmat tiedot löydät aina tältä sivulta! Tutustu tuntien aikatauluihin, hinnastoon, tuntikuvauksiin, opettajiin sekä ilmoittautumisen käytäntöihin täällä. Lämpimästi tervetuloa tunneillemme!

PS. Etkö löytänyt etsimääsi tuntia tai olisitko kenties kiinnostunut yksityistunnista?
Kerro meille toiveistasi täällä.

Kevään 2022 tunneista:
Hip Hop 13v.+ keskitaso maanantaisin klo 19:30-20:30 jatkuu 23.5. asti.
Hip Hop 30v.+ keskitaso keskiviikkoisin klo 20:00-21:15 jatkuu 25.5. asti.

Hip Hop 16v.+ edistyneet torstaisin klo 18:45-20:00 kausi päättyi 12.5

Haluatko mukaan kevään viimeisten viikkojen tunneille?
Laita viestiä osoitteeseen info@wearekreativ.fi

Syksyllä 2022 tarjoamme seuraavia avoimia tanssitunteja:

Syyskauden tunnit pidetään ajalla 15.8. - 18.12.2022. HUOM! Tunteja ei pidetä syyslomaviikolla 42 (17.-23.10.), eikä itsenäisyyspäivänä 6.12.


M A A N A N T A I

19:15-20:30 Hip Hop 30v.+ keskitaso (75 min)
Opettaja: Laura & Salla*
Kauden kesto on yht. 17 viikkoa

T I I S T A I

17:15-18:15 Hip Hop 12v.+ keskitaso (60 min)
Opettaja: Laura & Salla
**

Kauden kesto on yht. 16 viikkoaK E S K I V I I K K O

18:30-19:30 House perusteet (60 min)
Opettaja: Linda

Kauden kesto on yht. 17 viikkoa

19:30-20:45 Hip Hop freestyle 15v.+ keskitaso (75 min), Opettaja: Laura
Kauden kesto on yht. 17 viikkoa

T O R S T A I

18:45-20:00 Hip Hop 16v.+ edistyneet (75 min)
Opettaja: Laura

Kauden kesto on yht. 17 viikkoa


Kaikki tunnit pidetään The Studios:in tiloissa Espoossa (Kappelikuja 6 D, Espoo).

Kaikille tunneille tulee ilmoittautua etukäteen tältä sivulta löytyvien ilmoittautumisohjeiden mukaisesti (ks. alla kohta Ilmoittautuminen).

Pidätämme oikeudet muutoksiin. Tutustu tarkempiin sääntöihin ja ehtoihin etusivullamme.

* Opettaja vaihtuu neljän (4) viikon välein.
** Opettaja vaihtuu syysloman (vko 42) jälkeen.

Hinnasto

Hip Hop 30v.+ keskitaso (75 min), kausimaksu

Sis. 17 viikkoa

280€

Hip Hop 12v.+ keskitaso (60 min), kausimaksu

Sis. 16 viikkoa

230€

House perusteet (60 min), kausimaksu

Sis. 17 viikkoa

245€

Hip Hop freestyle 15v.+ keskitaso (75 min), kausimaksu

Sis. 17 viikkoa

280€

Hip Hop 16v.+ edistyneet (75 min), kausimaksu

Sis. 17 viikkoa

280€

Kertamaksu, 60 min16€

Kertamaksu, 75 min19€

5 kerran kortti, 60-75min


88€

Useammalle tunnille kausimaksulla ilmoittautuva oppilas saa kausimaksuistansa alennuksen siten, että ensimmäinen tunti on täysihintainen ja lopuista myönnetään 10 % alennus. Esimerkkinä, jos ilmoittaudut sekä House perusteet-, että Hip Hop freestyle- tunneille kausimaksuilla, maksat House -tunnista täyden kausimaksun hinnan (245€) ja Hip Hop freestyle tunnista 10 % alennetun kausimaksun hinnan (252€).

— ILMOITTAUTUMINEN —

Ilmoittautuminen syksyn avoimille tunneille aukeaa torstaina 2.6. klo 12:00! Ilmoittautuminen tehdään ilmoittautumislomakkeella (ilmoittautumislomakkeen linkki päivitetään tähän ilmoittautumisen alkaessa).

Ilmoittautumiset ovat sitovia. Tutustu tarkempiin tietoihin ilmoittautumiseen liittyen Säännöt & ehdot -dokumentissa. Muistathan myös, että toiminnassamme noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita - tutustu periaatteisiin täällä.

— TUNTIKUVAUKSET —

Hip Hop

Hip Hop on katu- ja klubitansseihin lukeutuva tanssilaji, joka on osa laajempaa Hip Hop kulttuuria. Hip Hop kulttuuri on syntynyt ja kehittynyt mustien ja latinx- vähemmistöjen kulttuurien keskuudessa, yleisimmän käsityksen mukaan 1970-luvun New Yorkin Bronxissa. Hip Hop kulttuurin elementeiksi määritellään DJing, MCing, graffiti, knowledge sekä tanssin osuutta edustava breaking. Itse Hip Hop tanssi on alkanut muotoutumaan vasta 1980-90- luvulla kaduilla ja klubeilla.

Hip Hop tanssin perustekniikan ytimessä ovat groove, rock ja bounce sekä erityyppiset historian saatossa, erilaisissa sosiaalisissa konteksteissa, muotoutuneet sosiaaliset tanssit (social dance, party dance), joita nimitetään nykyään usein myös esimerkiksi party tai foundation stepseiksi. Tunnettuja tansseja tai liikkeitä ovat mm. Bart Simpson, Roger Rabbit, Steve Martin ja The Smurf. Hip Hopin perustekniikkaan sisältyy myös mm. lattia- ja jalkatyöskentelyä sekä kehonosien isolaatioita.

Hip Hop kulttuurille ja tanssille ominaista on yleisesti sosiaalisuus ja yhdessä tanssiminen, cypherointi eli ringittely, freestylaaminen sekä battlaaminen.

Tunneilla treenataan tekniikkaa ja freestylea mm. eri luovuutta, koordinaatiota ja liikelaatuja kehittäviä harjoitteita käyttäen. Freestylea ja tekniikkaa treenatessa tavoitteena on myös tukea tanssijoita oman tyylinsä löytämisessä. Tunneilla tanssitaan myös erilaisia koreografioita, joissa hyödynnetään lajin tekniikkaa kunkin tunnin taso huomioiden.

Hyödyllisiä linkkejä ja ihmisiä, joita suosittelemme mm. seuraamaan:

- Wreckin Shop from Brooklyn- kooste
- The Mop Top Channel
- Netflixin "Hip-hop Evolution"- dokumenttisarja
- Instagram: @moncelldurden, @buddhastretch, @linkefc, @loosejoint_ef, @ladiesofhiphop

Hip Hop freestyle

Keskiviikon Hip Hop freestyle 15v.+ keskitason tunti eroaa muista Hip Hop- tunneistamme sillä, että keskiviikon tunnilla keskitytään koko tunti pelkästään tekniikan ja freestylen harjoitteluun. Näin ollen tunnilla ei lähtökohtaisesti tanssita laisinkaan koreografioita, poisluettuna mahdolliset lyhyemmät tekniikkaan liittyvät liikesarjat tai -yhdistelmät.

House

House tanssi on katutansseihin lukeutuva klubeilla syntynyt fuusiotanssi, jonka juuret ovat mustassa ja ruskeassa queer- kulttuurissa. Laji on syntynyt 1980- luvulla Yhdysvaltojen Chicagossa ja New York Cityssä. Tanssityylin keskiössä on Jacking- groove, johon on myöhemmin alettu lisäämään tiettyjä "foundation steps":ejä eli perusaskeleita. Tanssi on muiden katu- ja klubitanssilajien tavoin ensisijaisesti freestyle- tanssi. House perusteet- tunnilla tutustutaan rauhassa lajin historiaan ja tekniikan perusteisiin, joita treenataan eri freestyleharjoitusten sekä lyhyiden liikesarjojen ja -yhdistelmien avulla. Tunnille osallistujien toivotaan omaavan jonkinlaista aikaisempaa tanssitaustaa, mutta varsinainen House- tanssikokemus ei ole välttämätön.

— OPETTAJAT —


Syyskaudella 2022 KREATIV Classes- tunteja vetävät tanssinopettajina jo pitkään toimineet Laura Lindstedt, Salla Lyytikäinen ja Linda Ilves.

Tutustu opettajiin tarkemmin täällä!