Uutta treeni- tai vapaa-ajan vaatetta vailla? KREATIV Store vastaa tarpeisiisi!

Tutustu valikoimaamme ja valitse haluamasi WEAREKREATIV:in logolla varustettu tuote. Valitemasi tuote siirtyy ostoskoriin, josta tilaus tulee vielä vahvistaa. Tilaukset ovat sitovia, eikä niissä ole palautus- tai vaihto-oikeutta. 

Käsittelemme tilaukset ennakkoon määriteltyjen kuukausien vaihteessa (tarkista alta tilausajankohdat) ja ilmoitamme tilaajille sähköpostitse, kun tilaukset ovat saapuneet The Studios:in tiloihin noudettavaksi. Kaikki KREATIV Storen tuotteet tehdään tilauksesta, joten toimitusajat voivat vaihdella toimittajan aikatauluista riippuen (1,5-3 viikkoa tilauksesta). Tuotteet noudetaan aina The Studios:ilta ja maksetaan noudon yhteydessä. Tuotteet valmistaa Stadin coolein tekstiilipaino Print Helsinki.

Verkkokaupassamme noudatetaan tietosuojaselostettamme, sekä verkkokauppaa koskevia sääntöjä ja ehtojamme. Tutustuthan tietosuojaselosteeseemme täällä, sekä sääntöihin ja ehtoihin täällä (kohta 6).

HUOM! The Studios:ilta löydät muutamia mallikappaleita tuotteistamme sovitusta varten.

TILAUSAJANKOHDAT SYYSKAUSI
ELOKUU - tilaukset 31.8. mennessä
SYYSKUU - tilaukset 30.9. mennessä
LOKAKUU - tilaukset 31.10. mennessä
MARRASKUU - tilaukset 30.11. mennessä

TILAUSAJANKOHDAT KEVÄTKAUSI
TAMMIKUU - tilaukset 31.1. mennessä
HELMIKUU - tilaukset 29.2. mennessä
MAALISKUU - tilaukset 31.3. mennessä
HUHTIKUU - tilaukset 30.4. mennessä
(HUOM! 10.6.-18.6. tehdyt LIMITED EDITION tilaukset toimitetaan noudettavaksi elokuussa, KREATIV:in syyskauden alkaessa)