— ILMOITTAUTUMISLOMAKE —

Ilmoittaudu mukaan Kreativin helmikuun tiiviskursseille täyttämällä alla oleva lomake.

- Sunnuntai 13.2. klo 12:30-14 Hip Hop workshop w/ Augusto Guerra
- Sunnuntai 27.2. klo 13-14:30 Hip Hop freestyle w/ Nasty

Lomakkeen täyttämällä sitoudut tiiviskurssista aiheutuviin maksuihin sekä lomakkeen alla lueteltuihin WEAREKREATIV:in tiiviskursseja koskeviin sääntöihin ja ehtoihin.

Ilmoittautuminen vahvistetaan sähköpostitse. Vain vahvistettu ilmoittautuminen varmistaa paikan tiiviskurssilta. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Täydelle tiiviskurssille voi ilmoittautua jonoon.

Huom! Alle 18-vuotiaan henkilön ilmoittautuminen tulee olla huoltajan tekemä.

Lähettämällä yllä olevan lomakkeen suostut siihen, että antamiasi tietoja
käytetään tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Tietosuojaselosteeseemme voit tutustua tarkemmin täällä.

Tiiviskurssien säännöt ja ehdot

  • Tiiviskurssit voi maksaa joko laskulla tai korttimaksulla tiiviskurssin yhteydessä. Lasku lähetetään sähköpostitse tiiviskurssien aikaan ja se tulee maksaa eräpäivään mennessä. Maksumuistutuksesta peritään 5,00 euron maksumuistutusmaksu. Mikäli maksua ei suoriteta yritykselle, siirretään se perintätoimiston hoidettaviksi. Kaikki perintäkustannukset lankeavat oppilaan maksettaviksi.
  • Ilmoittautuminen on sitova ja se vahvistetaan erikseen sähköpostitse. Mahdollinen peruutus tulee tehdä kirjallisesti viimeistään vuorokausi (24h) ennen tiiviskurssin alkua, sähköpostitse osoitteeseen laura@wearekreativ.fi. Alle vuorokausi ennen tiiviskurssia tehdystä peruutuksesta laskutetaan 50% tiiviskurssin hinnasta, ellei ilmoittautujalla ole esittää lääkärintodistusta. Ilman ilmoitusta tiiviskurssilta pois jättäytyminen ei vastaa osallistumisen peruutusta, vaan tiiviskurssin hinta erääntyy tällöin maksettavaksi kokonaisuudessaan. Ilmoittautumisen voi kuitenkin perua veloituksetta ilman lääkärintodistusta, mikäli sinulla ilmenee minkäänlaisia koronavirukseen viittaavia oireita, tai olet altistunut koronavirukselle. Ethän siis ystävällisesti saavu paikalle vähäisissäkään oireissa! Ilmoitathan näissä tapauksissa ystävällisesti mahdollisesta peruutuksesta aina mahdollisimman pian, jotta mahdolliset jonossa olevat henkilöt saadaan tiiviskurssille mukaan.
  • Pidetään yhdessä huolta omasta ja toistemme terveydestä; ylläpidetään hyvää käsihygieniaa, sekä käytetään kasvomaskeja The Studios:in yleisissä tiloissa. Kasvomaskia saa käyttää oman harkinnan mukaan myös tiiviskurssin aikana.
  • Toiminnassamme menetellään turvallisemman tilan periaatteiden mukaisesti. Tutustu periaatteisiin tarkemmin täällä.