— ILMOITTAUTUMISLOMAKE

Ilmoittaudu mukaan KREATIV:in workshopeille täyttämällä alla oleva lomake.

Lomakkeen täyttämällä sitoudut tiiviskurssista aiheutuviin maksuihin sekä lomakkeen alla lueteltuihin WEAREKREATIV:in tiiviskursseja koskeviin sääntöihin ja ehtoihin.

Ilmoittautuminen vahvistetaan sähköpostitse 4 arkipäivän kuluessa. Vain vahvistettu ilmoittautuminen varmistaa paikan tiiviskurssilta. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Täydelle tiiviskurssille voi ilmoittautua jonoon. Tiiviskurssi tulee maksaa korttimaksulla tiiviskurssin yhteydessä.

Huom! Alle 18-vuotiaan henkilön ilmoittautuminen tulee olla huoltajan tekemä.

Lähettämällä yllä olevan lomakkeen suostut siihen, että antamiasi tietoja
käytetään tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Tietosuojaselosteeseemme voit tutustua tarkemmin täällä.

Tiiviskurssien säännöt ja ehdot

  • Tiiviskurssit maksetaan korttimaksulla tiiviskurssin yhteydessä.
  • Ilmoittautuminen on sitova ja se vahvistetaan erikseen sähköpostitse. Mahdollinen peruutus tulee tehdä kirjallisesti viimeistään vuorokausi (24h) ennen tiiviskurssin alkua, sähköpostitse osoitteeseen laura@wearekreativ.fi. Alle vuorokausi ennen tiiviskurssia tehdystä peruutuksesta laskutetaan 50% tiiviskurssin hinnasta, ellei ilmoittautujalla ole esittää lääkärintodistusta. Ilman ilmoitusta tiiviskurssilta pois jättäytyminen ei vastaa osallistumisen peruutusta, vaan tiiviskurssin hinta erääntyy tällöin maksettavaksi kokonaisuudessaan. Ilmoitathan ystävällisesti mahdollisesta peruutuksesta aina pikimmiten, jotta mahdolliset jonossa olevat henkilöt saadaan tiiviskurssille mukaan.
  • Tiiviskurssit toteutuvat mikäli ilmoittautujia on vähintään 8 henkeä/kurssi. Mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitetaan kaikille ilmoittautuneille viimeistään vuorokautta ennen tiiviskurssin suunniteltua ajankohtaa. 
  • Toiminnassamme menetellään turvallisemman tilan periaatteiden mukaisesti. Tutustu periaatteisiin tarkemmin täällä.