Kesäkuussa vietetään WEAREKREATIV:in 3-vuotissyntymäpäivää ja sen kunniaksi

tanssitaan tietysti perinteisesti workshoppien muodossa!

Syntymäpäivän kunniaksi KREATIV:illa pääsee tanssimaan Augusto "Guerra" Rodriguesin, Riina Harjun, Ria Pietikäisen, Linda Ilveksen, Krista Nyströmin, Salla Lyytikäisen sekä Laura Lindstedtin workshopeilla! Luvassa on kolmen päivän edestä eri Hip Hop, Waacking, House, Salsa ja koreografiatiiviskursseja, tervetuloa mukaan! Tarjolla on niin alkeis- kuin edistyneemmän tason workshoppeja.

Tarkemmat tuntikuvaukset ja opettajaesittelyt löydät alempana.

NOTE! Looking for English information about the workshops? Click here!


AIKATAULU

Maanantai 10.6.


17:15-18:30
Hip Hop freestyle kt/ed.*
Augusto

18:45-19:45
Hip Hop 30v.+ alkeet
Laura
Sali: harmaa, 60 min

18:45-20
Waacking perusteet**
Riina

20-21:15

Salsa perusteet*
Krista

Tiistai 11.6.

16:15-17:30
Hip Hop 14v.+ keskitaso
Salla

17:30-18:45
Hip Hop freestyle kt/ed.*
Ria

18:00-19:00
Hip Hop 30v.+ alkeisjatko
Salla
Sali: harmaa, 60 min

18:45-20
Hip Hop combos & concepts kt/ed*
Ria

19:00-20:00
House alkeet*
Linda
Sali: harmaa, 60 min

20-21:15
House keskitaso*
Linda

Keskiviikko 12.6.18:15-19:30
Hip Hop koreo keskitaso*
Laura

19:45-21
Hip Hop koreo edistyneet*
Laura

* Nämä tiiviskurssit ovat ikärajattomia, mutta ikäsuositus on 13v.+.
** Näiden tiiviskurssien ikäsuositus on 15v.+.

Workshopit järjestetään The Studios:in tiloissa (Kappelikuja 6 D, Espoo) beigessä salissa, ellei muuta mainita tunnin yhteydessä. Kaikille workshopeille tulee ilmoittautua ennakkoon alla olevalla lomakkeella.

HUOM! Auguston workshopin opetus tapahtuu kokonaan englanniksi, muiden workshoppien opetus lähtökohtaisesti suomeksi.


Pidätämme oikeuden muutoksiin.

HINNASTO

Korttimaksu

1 x 60 min = 15 €
2 x 60 min = 25 €
3 x 60 min = 36 €
4 x 60 min = 46 €

1 x 75 min = 18 €
2 x 75 min = 30 €
3 x 75 min = 44 €
4 x 75 min = 57 €
5 x 75 min = 70 €
6 x 75 min = 83 €
7 x 75 min = 94 €
8 x 75 min = 100 €

Olemassa oleva 5 kerran kortti

BDAY Workshopeille voi myös osallistua olemassa olevalla, kevätkaudelta ylijääneellä 5 kerran kortilla. 75 min pituiselle tunnille ostetulla 5 kerran kortilla voi osallistua niin 60 min, kuin myös 75 min pituiselle workshopille, 60 min pituiselle tunnille ostetulla kortilla voi osallistua vain 60 min pituiselle workshopille.

Kauden 2023-2024 KREATIV koulutusohjelmalaiset ovat oikeutettuja 15 % alennukseen tiiviskursseistamme.


— ILMOITTAUTUMINEN —

Ilmoittautuminen tiiviskursseille on auki!

Ilmoittautumiset ovat sitovia. Tutustu tarkempiin workshoppejamme koskeviin sääntöihin ja ehtoihin ilmoittautumislomakkeen yhteydessä. Muistathan myös, että toiminnassamme noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita - tutustu periaatteisiin täällä.

TUNTIKUVAUKSET

Hip Hop
Hip Hopin laajemman tuntikuvauksen löydät täällä (kts. Tuntikuvaukset).

Hip Hop tanssin workshopeillamme treenataan tekniikkaa ja freestylea mm. eri luovuutta, koordinaatiota ja liikelaatuja kehittäviä harjoitteita käyttäen. Hip Hop freestyle- ja Hip Hop combos & concepts- tunteja lukuunottamatta lopputunnista tanssitaan lisäksi koreografiaa, jossa hyödynnetään lajin tekniikkaa tiiviskurssin ikä- ja tasomerkintä huomioiden. Hip Hop koreo keski- ja edistyneet- tason workshopeilla keskitytään lämmittelyn jälkeen heti vahvemmin koreografiaosuuteen.

Hip Hop 30v.+ alkeet- workshopilla tutustutaan rauhassa tanssilajin perusteisiin ja historiaan eikä workshopeille osallistuminen edellytä mitään aikaisempaa tanssitaustaa. Hip Hop 30v.+ alkeisjatko- workshopilla opetuksen tahti on hieman reippaampi ja osallistujilta odotetaan kokemusta Hip Hopin perusteista. Ikäraja 30v.+ on suuntaa antava.

Waacking
Waackingin laajemman tuntikuvauksen löydät täällä (kts. Tuntikuvaukset).

Waacking alkeet- workshopilla tutustutaan rauhassa lajin historiaan ja tekniikan perusteisiin eikä workshopille osallistuminen vaadi aikaisempaa tanssitaustaa. Waacking perusteet- workshopilla keskitytään myös lajin historiaan ja tekniikan perusteisiin, joita treenataan eri freestyleharjoitusten sekä koreorafioiden avulla. Perusteet- workshopille osallistujien toivotaan omaavan jonkinlaista aikaisempaa tanssitaustaa, mutta varsinainen Waacking- tanssikokemus ei ole välttämätön.

House
House- tanssi on katutansseihin lukeutuva klubeilla syntynyt fuusiotanssi, jonka juuret ovat mustassa ja ruskeassa queer- kulttuurissa. Laji on syntynyt 1980- luvulla Yhdysvaltojen Chicagossa ja New York Cityssä. Tanssityylin keskiössä on Jacking- groove, johon on myöhemmin alettu lisäämään tiettyjä "foundation steps":ejä eli perusaskeleita. Tanssi on muiden katu- ja klubitanssilajien tavoin ensisijaisesti freestyletanssi.

House alkeet- tunnilla tutustutaan rauhassa lajin historiaan ja tekniikan perusteisiin eikä tunnille osallistuminen vaadi aikaisempaa tanssitaustaa. House keskitason tunnilla syvennytään perusteisiin, joita treenataan eri freestyleharjoitusten sekä lyhyiden liikesarjojen ja -yhdistelmien avulla. Keskitason osallistujien toivotaan omaavan jonkinlaista aikaisempaa House- tanssitaustaa.

Salsa
Salsa on alun perin Kuubasta kotoisin oleva tanssi- ja musiikkilaji. Salsa on energinen tanssi, jossa tärkeintä on tanssin ilo ja sosiaalisuus. Salsa perusteet- workshopilla tanssitaan kuubalaista salsaa ja leikitellään kuubalaisen musiikin rytmeillä ja energialla. Workshopilla tehdään erilaisia askelkuvioita ja liikeharjoituksia, joista rakennetaan vähitellen koreografiaa. Workshopille osallistujien toivotaan omaavan jonkinlaista aikaisempaa tanssitaustaa, mutta varsinainen Salsa- tanssikokemus ei ole välttämätön.


— OPETTAJAT 

KREATIV:in BDAY workshoppien vetäjinä toimii:

AUGUSTO "GUERRA" RODRIGUES

Tutustu Augustoon tarkemmin täällä.

RIINA HARJU

Tutustu Riinaan tarkemmin täällä.

RIA PIETIKÄINEN

Tutustu Riaan tarkemmin täällä.

LAURA LINDSTEDT

Tutustu Lauraan tarkemmin täällä ja täällä.

KRISTA NYSTRÖM

Krista on kokenut tanssinopettaja, jolla on monipuolinen tausta latinalaisista tansseista street-lajeihin. Kuubalaiset lajit ovat aina olleet lähellä sydäntä ja viimeisen kymmenen vuoden ajan Krista on ohjannut salsaa ja muita kuubalaisia lajeja eri tanssikouluissa ja tapahtumissa pääkaupunkiseudulla.

Kristan tavoitteena on oppia ja opettaa jatkuvasti uutta ja tästä syystä matkustaminen tanssin perässä on tuttua puuhaa. Erityisesti Kuubassa vietetty aika on antanut paljon ja näihin tunnelmiin ja rytmeihin pääsee varmasti mukaan myös tanssitunneillakin.

Opettajana Krista tunnetaan aurinkoisena ja innostavana, jonka intohimo tanssiin välittyy myös oppilaille!

SALLA LYYTIKÄINEN

Tutustu Sallaan tarkemmin täällä ja täällä.

LINDA ILVES

Linda on katutanssija ja katutanssiopettaja. Hän on keskittynyt House- katutanssilajiin, jonka juuret on mustassa ja ruskeassa queer- kulttuurissa. Laji syntyi Yhdysvalloissa 1980-luvulla klubeilla.

Linda on opiskellut House tanssia sekä Suomessa, että maailmalle matkustaen, ymmärtääkseen lajista ja kulttuurista enemmän. Hän on opettanut katutanssilajeja Suomessa vuodesta 2008 ja ollut samanaikaisesti monen tanssijan ja tanssinopettajan opissa, kuten mm. Sara Hirn, Anniina Ala-Mattinen, Junious Lee Brickhouse ja Marjory Smarth.